Selskapsmenyer

Betingelser

Her følger et utdrag av våre tre retters menyer. 
Komponèr deres  meny mellom de oppsatte alternativer. NB! Noen menyer kan være uegnet for tilberedning 
i enkelte typer lokaler.
Valg av grønnsaker gjøres 
individuelt i henhold til sesongvaretilgang og etter deres ønsker, naturligvis.  2 ganger servering av hovedrett tilbys for kr. 70,- ex.mva pr gjest.  NB!! Eventuelle allergier og eventuelle  behov for vegetarmat må meldes vårt kjøkken pr. email senest 1 uke før selskapsdato. Be om bekreftelse på at slik info  er mottatt av kjøkkenet.

Pris pr. kokk ;  Kr. 2700,- ex mva. ( 1 kokk for opptil 44 gjester, 2 kokker ved opptil 100 gjester.  Oppgjør med kokk skjer på arrangementsstedet mot kvittering/
kontantfaktura.
 
Det tilkommer 25% mva  når vi stiller med personale. (Lov om Merverdiavgift).

**  – Desserter merket med symbol serveres i dessertskåler som skal returneres til vårt kjøkken.

Annerledes.no bruker cookies - Les om cookies her
Kontakt