BUFFET FEM VERDENSDELER

Indisk kylling tandoori.  Vietnamesiske vårruller -(varmes hos dere). Sitron- og dillmarinerte tigerreker. Parmaskinke med grønn asparges. Kongekrabbe med wasabimajones. Skivet filet av Angusokse med rød pampas-Chimichurri. Garnfanget ørret (røkt) med urtecreme. Caprese – plommetomat, basilikum og fersk mozarella. 3 sorter ost med kjeks, druer og fikenmarmelade. Focaccia og aioli.

Kr. 345,-

Ingredienser

  • Indisk kylling tandoori
  • Caprese
  • Vietnamesiske vårruller
  • Tigerreker
  • Parmaskinke med grønn asparges
    • Kongekrabbe med wasabimajones
    • Angus og Chimichurri
      • Ørretfilet og urtecreme
      • 3 sorter ost med kjeks, druer og fikenmarmelade
      • Focaccia
      • Aioli