FINGERMAT LUNSJ

Soltørkede tomater. Sorte oliven. Kyllingspyd tandoori. Pannekakerullade med cremet ost og røket ørret. Hvitløksfreste scampis på spyd. Mango – og jalapenomarinerte Grønnskjell. Tyrkiske kjøttboller . Kyllingspyd satay med peanøttsaus. Ost og druespyd med physalis. Focaccia og aioli.

Kr.245,-

Ingredienser

  • Soltørkede tomater
    • Sorte oliven
      • Kyllingspyd tandoori
        • Melk
      • Pannekakerullade med cremet ost og røket ørret
        • Fisk, 
        • Hvete, 
        • Melk
      • Hvitløksfreste scampis på spyd
        • Skalldyr, 
        • Soya
      • Tyrkiske kjøttboller
        • Egg
      • Kyllingspyd satay med peanøttsaus
        • Peanøtter, 
        • Soya
      • Ost og druespyd med physalis
        • Melk
      • Focaccia
        • Hvete
      • Aioli
        • Egg, 
        • Sennep
      • Grønnskjell
        • Skalldyr
      • Mango- Jalapenoglaze