HUSETS KOLDTBORD

Røket laks med eggerøre. Ostefylte kyllingbryst penslet med persillepesto. Pragerskinke. Roastbeef med remulade, rødløk og cornichons. Vinaigrettebasert potetsalat på nykokete poteter. Parmaskinke med grønn asparges. Biffkarbonader med stekt løk -varmes hos dere. Tre sorter ost, kjeks og druer. Fikenmarmelade. Focaccia og aioli.

Kr. 345,-

Ingredienser

  • Røket laks
  • Eggerøre
  • Ostefylte kyllingbryst penslet med persillepesto
  • Pragerskinke
    • Roastbeef, rødløk og cornichons
      • Remullade
      • Vinaigrettebasert potetsalat på nykokete poteter
      • Parmaskinke med grønn asparges
        • Biffkarbonader med stekt løk
          • Tre sorter ost, druer
          • Kjeks
          • Fikenmarmelade
            • Focacciabrød
            • Aioli