ITALIENSK BUFFET

Parmaskinke med aspargestopper. Sitronmarinerte kyllingbryst med pesto. Hvitløksmarinerte scampis frest i olivenolje. Salame Napoli.Fine skiver av gjøkalv med carpacciocreme og revet parmesan. Pastasalat frutti di mare. Caprese; Plommetomat, basilikum og fersk  mozarella. Italienske oster, druer og grissinis. Fikenmarmelade. Siciliansk kylling med krydret saus på tomat og aubergine (varmes i ovn 160 grader 20-25 min).  Focaccia og aioli.

Kr. 360,-

Ingredienser

  • Parmaskinke med aspargestopper
    • Sitronmarinerte kyllingbryst med pesto
      • Hvitløksmarinerte scampis frest i olivenolj
        • Skalldyr
      • Salame Napoli, Mortadella di Bologna
        • Pastasalat frutti di mare
          • Bløtdyr, 
          • Egg, 
          • Hvete, 
          • Skalldyr
        • Caprese
          • Melk
        • Italienske oster, druer
          • Melk
        • Grissinis
          • Egg, 
          • Hvete, 
          • Melk, 
          • Sesamfrø
        • Fikenmarmelade
          • Kylling Scicilia
            • Pinjekjerner
          • Focaccia
            • Hvete
          • Aioli
            • Egg, 
            • Sennep
          • Gjøkalv/Carpacciocreme
            • Egg, 
            • Melk