ITALIENSK BUFFET

Parmaskinke med aspargestopper. Sitronmarinerte kyllingbryst med pesto. Hvitløksmarinerte scampis frest i olivenolje. Salame Napoli, Mortadella di Bologna. Pastasalat frutti di mare. Caprese- plommetomat, basilikum og fersk  mozarella. Italienske oster, druer og grissinis. Fikenmarmelade. Siciliansk kylling med krydret saus på tomat og aubergine (varmes hos dere).  Focacciabrød og aioli.

Kr. 345,-

Ingredienser

  • Parmaskinke med aspargestopper
    • Sitronmarinerte kyllingbryst med pesto
    • Hvitløksmarinerte scampis frest i olivenolj
    • Salame Napoli, Mortadella di Bologna
      • Pastasalat frutti di mare
      • Caprese
      • Italienske oster, druer
      • Grissinis
      • Fikenmarmelade
        • Kylling Scicilia
          • Focacciabrød
          • Aioli