JULEKOLDTBORD (2 STØRRELSER)

Cognacgravet laks med hovmestersaus. Utvalg av sild. Varmrøkt, skivet kalkunbryst fra Gaalaas Røkeri, – eplechutney. Svensk juleskinke med husets egen sennep. Hjemmelaget sylte. Kald, sprøstekt ribbe. Roastbeef av storfe med sykteagurk og remulade. Spekeskinke med eggerøre og flatbrød. Lettkremet potetsalat med dijonsennep og vårløk. Focaccia og aioli.

Middag: Kr. 345,- Lunsj Kr. 270,-

Ingredienser

  • Cognacgravet laks
  • Hovmestersaus
  • Utvalg av sild
  • Varmrøkt, skivet kalkunbryst fra Gaalaas Røkeri, - eplechutney
    • Svensk juleskinke med husets egen sennep
    • Hjemmelaget sylte
      • Kald, sprøstekt ribbe
        • Roastbeef av storfe med sylteagurk
          • Remullade
          • Spekeskinke
            • Eggerøre
            • Flatbrød
            • Lettkremet potetsalat med dijonsennep og vårløk
            • Focacciabrød
            • Aioli