FINGERMAT MIDDAG

Soltørkede tomater. Marinerte oliven. Kyllingspyd tandoori. Pannekakerullade med cremet ost og røket ørret. Hvitløksfreste scampis på spyd. Kamskjellspyd red curry. Indonesisk kyllingspyd satay med peanøttsaus. Tyrkiske kjøttboller. Skivet andebryst penslet med Pekingandsaus. Vietnamesiske vårruller, dipsaus. (Varmes hos dere) Ost- og druespyd. Focacciabrød og aioli.

Kr. 320,-

Ingredienser

  • Soltørkede tomater
    • Marinerte oliven
      • Kyllingspyd tandoori
      • Pannekakerullade med cremet ost og røket ørret
      • Hvitløksfreste scampis på spyd
      • Kamskjellspyd red curry
      • Indonesisk kyllingspyd satay med peanøttsaus
      • Tyrkiske kjøttboller
      • Skivet andebryst penslet med Pekingandsaus
      • Vietnamesiske vårruller, dipsaus
      • Ost- og druespyd
      • Focacciabrød
      • Aioli