FINGERMAT MIDDAG

Soltørkede tomater. Marinerte oliven. Kyllingspyd tandoori. Pannekakerullade med cremet ost og røket ørret. Hvitløksfreste scampis på spyd. Kamskjellspyd red curry. Mango- og Jalapenomarinerte Grønnskjell. Indonesisk kyllingspyd. Peanøttsaus. Skivet andebryst med Pekingandsaus. Vietnamesiske vårruller med dipsaus. (Varmes hos dere). Tyrkiske kjøttboller. Ost og druespyd. Focaccia og aioli.

Kr. 340,-

Ingredienser

  • Soltørkede tomater
    • Marinerte oliven
      • Kyllingspyd tandoori
        • Melk
      • Pannekakerullade med cremet ost og røket ørret
        • Fisk, 
        • Hvete, 
        • Melk
      • Hvitløksfreste scampis på spyd
        • Skalldyr
      • Kamskjellspyd red curry
        • Bløtdyr
      • Indonesisk kyllingspyd satay med peanøttsaus
        • Peanøtter, 
        • Sesamfrø, 
        • Soya
      • Tyrkiske kjøttboller
        • Egg
      • Skivet andebryst penslet med Pekingandsaus
        • Hvete, 
        • Soya
      • Vietnamesiske vårruller, dipsaus
        • Hvete
      • Ost- og druespyd
        • Melk
      • Focaccia
        • Hvete
      • Aioli
        • Egg, 
        • Sennep
      • Grønnskjell
        • Skalldyr
      • Mango- og Jalapenoglaze