ORIENTALSK BUFFET ROYAL

Teriyakigrillet kyllingbryst. Scampis i hot-sweet-chili. Andebryst med gressløk og penslet med pekingand-saus. Taipei-frikadeller med scampi og kylling- varmes i ovn, 160 grader 5-7 min, japansk oksefilet Tataki. Vårruller med dipsaus –varmes i ovn, 160 grader 6-7 min. King crab med wasabimajones. Kamskjellspyd red curry. Nudelsalat med thaibeef og sesamfrø. Focaccia og aioli.

Kr. 360,-

Ingredienser

  • Teriyakigrillet kyllingbryst
    • Soya
  • Nudelsalat
    • Egg, 
    • Hvete, 
    • Sesamfrø, 
    • Soya
  • Scampis i hot-sweet-chili
    • Skalldyr
  • Andebryst med gressløk og penslet med pekingand-saus
    • Hvete, 
    • Soya
  • Taipei-frikadeller med scampi og kylling, japansk oksefilet Tataki
    • Egg, 
    • Skalldyr, 
    • Soya
  • Vårruller med dipsaus
    • Hvete
  • King crab
    • Skalldyr
  • Wasabimajones
    • Egg, 
    • Sennep
  • Kamskjellspyd red curry
    • Skalldyr
  • Focaccia
    • Hvete
  • Aioli
    • Egg, 
    • Sennep