TAPAS MIDDAG

Parmaskinke m/aspargestopper. Hjemmelagede chorizopølser i tomat m/eplecider (varmes i ovn 160 grader i 20-25 min.). Potetsalat på nykokte poteter. Marinerte scampis. Chili- og hvitløksmarinerte kyllingspyd med avocadocreme. Indrefilet av okse m/japansk tataki. Andebryst penslet m/Pekingandsaus. Ostefat og kjeks. Sorte oliven.
Caprese; Plommetomat, mozarella og basilikum. Focaccia og Aioli.

Kr. 360,-

Ingredienser

  • Parmaskinke med aspargestopper
    • Sorte Oliven
      • Hjemmelagde chorizopølser i tomatsaus med eplecider
        • Potetsalat på nykokte poteter
          • Sennep
        • Marinerte scampis
          • Skalldyr
        • Kyllingspyd
          • Soya
        • Indrefilet av okse med japansk tataki på vårløk, hvitløk og ingefær
          • Andebryst med gressløk - penslet med Pekingandsaus
            • Soya
          • Assortert ostefat
            • Melk
          • Caprece
            • Melk
          • Focacciabrød
            • Aioli
              • Egg, 
              • Sennep
            • Avocadocreme
              • Kjeks
                • Egg, 
                • Melk, 
                • Sesamfrø, 
                • Soya