TAPAS MIDDAG

Parmaskinke m/aspargestopper. Hjemmelagde chorizopølser i tomatsaus m/eplecider (varmes hos dere). Potetsalat på nykokte poteter. Marinerte scampis. Kyllingfilet m/Ingers Blåost og persillepesto. Indrefilet av okse m/japansk tataki på vår- og hvitløk og ingefær. Andebryst penslet m/Pekingandsaus. Ostefat og kjeks. Sorte oliven. Caprece – plommetomat, mozarella og basilikum. Focacciabrød og Aioli.

Kr. 345,-

Ingredienser

  • Parmaskinke med aspargestopper
    • Sorte Oliven
      • Hjemmelagde chorizopølser i tomatsaus med eplecider
        • Potetsalat på nykokte poteter
        • Marinerte scampis
        • Kyllingfilet med Ingers Blå (ost) og persillepesto
        • Indrefilet av okse med japansk tataki på vårløk, hvitløk og ingefær
          • Andebryst med gressløk - penslet med Pekingandsaus
          • Assortert ostefat og kjeks
          • Caprece
          • Focacciabrød
          • Aioli