Parmaskinke m/aspargestopper. Hjemmelagde chorizopølser i tomatsaus m/eplecider (varmes hos dere). Potetsalat på nykokte poteter. Marinerte scampis. Kyllingfilet m/Ingers Blåost og persillepesto. Indrefilet av okse m/japansk tataki på vår- og hvitløk og ingefær. Andebryst penslet m/Pekingandsaus. Ostefat og kjeks. Sorte oliven. Caprece – plommetomat, mozarella og basilikum. Focacciabrød og Aioli.
Kr. 345,-
Ingredienser
- Parmaskinke med aspargestopper
- Sorte Oliven
- Hjemmelagde chorizopølser i tomatsaus med eplecider
- Potetsalat på nykokte poteter
- Marinerte scampis
- Kyllingfilet med Ingers Blå (ost) og persillepesto
- Indrefilet av okse med japansk tataki på vårløk, hvitløk og ingefær
- Andebryst med gressløk - penslet med Pekingandsaus
- Assortert ostefat og kjeks
- Caprece
- Focacciabrød
- Aioli