Betingelser

Vi synes det er moro å jobbe, men penger må vi ha for innsatsen. Her følger noen beskjedne krav rundt oppgjør og levering.

Bestilling og betaling

Bestill i god tid, om ikke annet for å reservere vår produksjonstid. Antallendringer kan gjøres frem til tre arbeidsdager før leveransen. Det faktureres i henhold til antall på dette tidspunkt, dog ikke hvis antallet gjester øker. Ved avbestilling senere enn fem dager før selskapsdato faktureres fullt ut.

Levering / Utkjøring

Våre biler kjører alle dager. Siste leveringstidspunkt kl.17.00 hvis ikke særskilt er avtalt. Ønsket leveringstidspunkt oppgis ved bestilling, men må tilpasses kapasitet og kjøreruter. Kjøretillegg hverdager: Kr. 200,- i stor-Oslo, Asker og Bærum.
Kjøretillegg lørdag og søndag: Kr. 250,-

Leie av personale

Pris pr. kokk Kr. 2 500,- ex mva. Vi beregner normalt 1 kokk pr 45 gjester ved valg av selskapasmenyer – 1 kokk pr. 55 gjester ved grillmeny.

Timesats for servitører kr 230,- eks. Mva. Minimumsdebitering er fem timer medregnet reisetid tur/retur vårt kjøkken. Nattillegg etter kl. 24.00 kr 50,-.
For hovmester gjelder egne satser;  Kr. 315,- ex. mva. Nattillegg kr. 50,-.
Oppdragsgiver hefter for taxiskyss om personalet dimmiteres da kollektiv transport er vanskelig tilgjengelig eller har sluttet å gå.

Betalingsbetingelser

Vi sender faktura på mail hvis ikke kontant er avtalt. Pr. 10 dager netto for bedriftsarrangementer. Fakturagebyr tilkommer. Rentebelastning iht. Regnskapsloven ved for sen betaling. Vi reserverer oss for eventuelle meny- eller prisendringer. Evt ris må nå oss senest 48 timer etter levering. Ros, derimot, tas imot når som helst!

Vil du vite mer?

Har du spørsmål eller ønsker i forhold til et selskap eller catering? Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss nå