Vi synes det er moro å jobbe, men penger må vi ha for innsatsen. Her følger noen beskjedne krav rundt oppgjør og levering.
Bestilling og betaling
Bestill i god tid, om ikke annet for å reservere vår produksjonstid. Antallendringer kan gjøres frem til tre arbeidsdager før leveransen. Det faktureres i henhold til antall på dette tidspunkt, dog ikke hvis antallet gjester øker. Ved avbestilling senere enn fem dager før selskapsdato faktureres fullt ut.
Levering / Utkjøring
Våre biler kjører alle dager. Siste leveringstidspunkt kl.17.00 hvis ikke annet er særskilt avtalt. Ønsket leveringstidspunkt oppgis ved bestilling, men må tilpasses kapasitet og kjøreruter. Kjøretillegg hverdager: Kr.250,- i Stor-Oslo og kr.150,- i Asker og Bærum.
Kjøretillegg lørdag og søndag: Kr. 300,- / 200,-.
Leie av personale
Pris pr. kokk Kr. 2 700,- ex mva. Vi beregner 1 kokk for opptil 44 gjester ved valg av selskapasmenyer – (2 for opptil 100 pax).
Merk at oppgjør for kokk skjer på arrangementsstedet mot kontantfaktura/kvittering.
Timesats for servitører i selskaper avholdt i våre lokaler (Kjørbo – og Øverland Gård) kr 245,- eks. Mva. Minimumsdebitering er fem timer.
Nattillegg etter kl. 24.00 kr 60,- eks. mva.
For hovmester gjelder egne satser; Kr. 315,- ex. mva. Nattillegg kr. 60,-.
Oppdragsgiver hefter for taxiskyss om personalet dimmiteres der kollektiv transport er vanskelig tilgjengelig eller har sluttet å gå.
Betalingsbetingelser
Vi sender faktura på mail hvis ikke annet er avtalt. Pr. 10 dager netto for bedriftsarrangementer. Fakturagebyr tilkommer. Rentebelastning iht. Regnskapsloven ved for sen betaling. Vi reserverer oss for eventuelle meny- eller prisendringer. Evt ris må nå oss senest 48 timer etter levering. Ros, derimot, tas imot når som helst! Klage på mangler i leveranse må skje umiddelbart ved mottak av leveransen. Da har vi sjansen til å rette opp eventuelle feil i tide.