-
MENY I
Lettgrillet Gjøkalvfilet servert med carpacciocreme og revet parmesan.
Andebryst, smørdampede grønnsaker,pastinakkpurè og sherrysjy.
Melkesjokolademousse med et «hjerte» av citruskrem, dyppet i konfektsjokolade og servert på speil av friskpresset bringebærcoulis.
Kr. 455,- ex.mva Les om allergener -
MENY II
Hvitløksfrest scampi med varm paprikasaus tilsmakt med whisky og rosmarin, garneres med frisk asparges.
Chateaubriand av okse, rødvinsaus og sesongens grønnsaker.
Pasjonsfruktcolonne med røde bær.
Kr. 430,- ex.mva Les om allergener -
MENY III
Husets cognac – og dillgravede laks med hjemmelaget sennepsaus.
Helstekt filet av hjort med kremet akevittsaus og urtestekte poteter.
Husets egen Creme Brulee. **
Kr. 455,- ex.mva Les om allergener -
MENY IV
Husets kamskjellsalat med frisk, grønn asparges og estragoncreme.
Helstekt, mørnet ytrefilet av okse med urte- og steinsoppsaus, sesongens grønnsaker.
Pistasjmousse med bringebær og bærcoulis.
Kr. 430,- ex.mva Les om allergener -
MENY V
Pannestekte kamskjell med eplereduksjon på Hardangerepler.
Gjøkalvfilet med madeirasaus og friske grønnsaker.
Rørospanacotta med rårørte bringebær. **
Kr. 460,- ex.mva Les om allergener -
MENY VI
Gulrotsuppe med kongekrabbe og sprøstekt bacon.
Helstekt indrefilet av okse med cremet morkel- og kantarellsaus.
Solbærmousse og sitron på mandelbunn. Friskpresset bringebærcoulis.
Kr. 430,- ex.mva Les om allergener -
MENY VII
Limemarinert salmalaks med mango, avocado, chili og granateplekjerner.
Medaljonger av lam ytrefilet med Dijonsennepsaus, rotfruktgrateng og smørdampede grønnsaker.
Trio; Hvit, – mørk og melkesjokolade lagt lagvis, bærcoulis.
Kr. 445,- ex.mva. Les om allergener -
MENY VIII
Ovnsbakt hellebarn på søtpotetpurè og gress- og ramsløks beurre blanc
Villhjort indrefilet med bakte rotgrønnsaker, kremet viltsaus og Vildmosepoteter
Hvit sjokoladepannacotta med økologisk rømme og pasjonsfruktcoulis
Kr. 480,- ex. mva. Les om allergener -
MENY X – Vegansk
Frisk, grønn asparges med marinert sopp og soltørkede tomater.
Linsebiff med urtetomatsaus, grønnsaker og Vildmosepoteter.
Jordbær- og rabarbrasuppe (sesongvare).
Kr. 430,- ex.mva Les om allergener -
MENY IX
Toast Skagen med dill, sitron og løyrom.
Ovnsbakt kveite med asiatisk urtesaus, søtpotet og aspargesbønner.
Franskinspirert ostekake med bringebærfyll og mandelbunn.
Kr. 475,- ex.mva Les om allergener
Selskapsmenyer
Betingelser
Her følger et utdrag av våre tre retters menyer.
Komponèr deres meny mellom de oppsatte alternativer. NB! Noen menyer kan være uegnet for tilberedning
i enkelte typer lokaler.
Valg av grønnsaker gjøres
individuelt i henhold til sesongvaretilgang og etter deres ønsker, naturligvis. 2 ganger servering av hovedrett tilbys for kr. 90,- ex.mva pr gjest. NB!! Eventuelle allergier og eventuelle behov for vegetarmat må meldes vårt kjøkken pr. email senest 1 uke før selskapsdato. Be om bekreftelse på at slik info er mottatt av kjøkkenet.
Pris pr. kokk ; Kr. 2800,- ex mva. ( 1 kokk for opptil 44 gjester, 2 kokker ved opptil 100 gjester. Oppgjør med kokk skjer på arrangementsstedet mot kvittering/
kontantfaktura.
Det tilkommer 25% mva når vi stiller med personale. (Lov om Merverdiavgift).
** – Desserter merket med symbol serveres i dessertskåler som skal returneres til vårt kjøkken.